Pomoćni trener Mladosti

Beganović: Žalimo za dva boda

Mladost i Čelik u lokalnom derbiju odigranom u okviru 7. kola Premijer lige FBiH odigrali su neriješeno.

Nakon prvih 45 minuta u Doboju kod Kaknja se nisu tresle mreže, da bi u nastavku bila viđena još dva pogotka, po jedan na obje strane, za konačnih 1:1.

Susret je po završetku utakmice prokomentarisao pomoćni trener Mladosti Elvedin Beganović.

"Čestitam našim momcima na zalaganju, htijenju, do posljednje kapi znoja su dali svoj maksimum da se vrate u utakmicu. Mislim da je veoma bitna stvar da smo se poslije 0:1 vratili u utakmicu, na kraju smo zasluženo osvojili taj bod, ali opet žalimo i što nismo pobijedili. Od prve minute smo željeli pobjedu, imali smo bezbroj šansi koje nismo iskoristili, ali uvjeren sam kako se Mladost budi", kazao je Beganović.

Top Komentari

crkvice
kako vas nije stid ne pobjediti amatere iz zenice.
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi