Širokobriježani ne znaju za poraz, ali ostali bez trenera

Pavić: Ljubav je kada dvoje gledaju u istom pravcu

Samir Mlaćo

Vijest dana u Premijer ligi BiH definitivno je sporazumni raskid saradnje NK Široki Brijeg i sada već bivšeg šefa struke Borisa Pavića. 

Navijači Širokog Brijega bili su nezadovoljni nakon jučerašnjeg remija u Gabeli (0:0), a ceh je platio upravo Pavić, iako je tim sa Pecare jedina momčad koja u sedam kola ne zna za poraz. Bez obzira što smo se u bh. nogometu nagledali svega, prava je rijetkost da trener dobije otkaz, a da iza sebe ima pozitivan skor.

"Ljubav je kada dvoje gledaju u istom pravcu. Ljudi u klubu misle da je ovo loše, a ja sam oduševljen odnosom i ponašanjem igrača, te intepretacijom nogometne igre. Zadnje dvije sezone Široki je završio sedmi, odnosno četvrti na tablici. Mi smo trenutno debelo iznad toga po učinku. Ponosan sam na svoje igrače i saradnje, te im želim prvenstveno puno zdravlja i uspjeha u životu. Život ide dalje", kazao je Pavić za SportSport.ba.

Ističe da neće kritikovati, niti uputiti neke loše riječi za nekog iz kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ne. Nikada".

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.