Pavić i zvanično bivši, Ćorić vodi ekipu protiv Željezničara

Promjene na Pecari

Pavić i zvanično bivši, Ćorić vodi ekipu protiv Željezničara · Zvanično

Samir Mlaćo

Boris Pavić više nije šef stručnog štaba Širokog Brijega. Nakon samo dva i pol mjeseca saradnje Pavić i Široki Brijeg su dogovorili sporazumni raskid ugovora.

Ovaj tim će, umjesto Pavića, voditi njegov dosadašnji pomoćnik Denis Ćorić, a Uprava Širokobriježana će konačnu odluku o novom šefu stručnog stožera donijeti u prvenstvenoj stanci koja slijedi nakon nedjeljnog duela sa Željezničarom.

Zanimljivo da je Široki Brijeg jedina momčad bez poraza u prvih sedam kola, ali ni to nije bilo dovoljno Paviću da ostane na klupi ovog kluba.

Podsjetimo, ovaj stručnjak je na Pecaru došao nakon što je klub napustio Goran Sablić.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

redbull
Samo u BiH moguce da trener dobije otkaz gdje u 11 utakmica zaredom nije imao poraz
25 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi