Špekulacije još uvijek traju

Pique jasno rekao šta misli o transferu Pogbe u Barcelonu

Endin Čaušević

Ljetni prelazni rok u većini Evrope traje do kraja ovog mjeseca, a mnogi očekuju da će španski klubovi biti veoma aktivni u narednih nekoliko dana.

Od Real Madrida se još uvijek očekuje veliko pojačanje nakon odlaska Cristiana Ronalda, no šuška se da bi i Barcelona mogla dovesti još jednog novog fudbalera. U prethodnim sedmicama uveliko se govorilo o tome da će novo veliko pojačanje katalonskog kluba biti Paul Pogba koji nije baš sretan situacijom u Manchester Unitedu.

Međutim, Crveni đavoli ne žele ostati bez jednog od svojih najboljih igrača i obećali su mu da će ga novčano nagraditi ukoliko ostane na Old Traffordu. O potencijalnom transferu Pogbe u Barcelonu govorio je i defanzivac katalonskog kluba Gerard Pique koji je svojevremeno nosio dres Uniteda.

"Ne znam ništa o njegovom odnosu s Mourinhom. Vidjet ćemo u budućnosti šta će se dešavati, ali bih bio veoma sretan da vidim Pogbu u dresu Barcelone", izjavio je Pique.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.