Foto: Screenshot

Užasan start sezone Manchester Uniteda

Kako je na Old Traffordu nakon novog poraza? Suze i molitve...

Manchester United je poražen sa visokih 0:3 u derbiju 3. kola Premier lige protiv Tottenhama, odigranom na Old Traffrodu.

Bio je ovo novi poraz Crvenih đavola nakon prošlosedmičnog šoka protiv Brightona, pa je tako United u prva tri kola upisao dva poraza, te se trenutno nalazi na 13. mjestu tabele Premier lige sa tri osvojena boda.

Nije loše počeo United večeras, ali je Tottenham u drugom poluvremenu "pregazio" bezidejnu Mourinhovu ekipu, a kadrovi navijača nakon utakmice odlično oslikavaju kakvo je raspoloženje trenutno među navijačima Uniteda.

Bilo je tako i onih koji su se molili za bolje sutra i plakali u isto vrijeme, a sada je glavno pitanje na Otoku: Da li će i kada Jose Mourinho dobiti otkaz?

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.