Ofanzivac Sarajeva

Rahmanović pred Čelik: Atmosfera će sigurno biti odlična, prava ligaška

Fudbaleri Sarajeva će u narednom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine igrati protiv Čelika na gostovanju, a taj susret najavljuje ofanzivac Bordo tima Amar Rahmanović.

On očekuje dobru igru u narednom meču te taklođer sjajnu atmosferu na tribinama.

"Atmosfera je na zavidnom nivou, momci su dobro raspoloženi. Samim tim je i to prvo mjesto zasluženo. Dobro igramo i nadam se da će tako ostati. Najbitnije da ekipa igra dobro. Čim ekipa igra dobro, odmah pojedinac iskoči. Sada sam to ja, sutra će biti neko drugi", rekao je Rahmanović i dodao:

"Sigurno da će atmosfera biti na zavidnom nivou, prava ligaška. Nadamo se našoj dobroj igri i da akobogda pobijedimo. Sada smo prvi i nadam se da ćemo ostati. Zrinjski je bio u nekom padu zbog Evrope, a će mislim biti sve bolji. Sarajevo je uvijek igralo otvoreno i napadački. Tereni su trenutno dobri, zato i zabijamo toliko golova".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.