Sve utakmice Akademije FK Sarajevo uživo na zvaničnom YouTube kanalu

Oficijelni kanal FK Sarajevo

Sve utakmice Akademije FK Sarajevo uživo na zvaničnom YouTube kanalu

Endin Čaušević

Ovog vikenda na rasporedu je 4. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine u nogometu u konkurenciji juniora a U-19 selekcija FK Sarajevo biće domaćin u ovom kolu. 

Protivnik aktuelnim šampionima države biće ekipa NK Široki Brijeg. Utakmica se igra u Trening centru FK Sarajevo u Butmiru, u nedjelju 26. augusta sa početkom od 18 sati.

U nedjelju se igra i 7. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine u konkurenciji pionira i kadeta. FK Sarajevo u nedjelju dočekuje ekipu Zvijezda 09 u Trening centru FK Sarajevo u Butmiru. Utakmica U-15 selekcije počinje od 13 a utakmica U-17 selekcije od 14:30h.

Počevši od danas, sve domaće utakmice Akademije FK Sarajevo možete pratiti uživo na zvaničnom YouTube kanalu FK Sarajevo, a plan je da se realizuju živi prenosi i utakmica SFK 2000 kao i ostalih bitnijih dešavanja u Trening centru FK Sarajevo u Butmiru.

Linkovi na kojima se mogu pratiti današnje utakmice uživo:

https://www.youtube.com/watch?v=pM3D-xVaiVY

https://www.youtube.com/watch?v=wmB_RspNpPA

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

https://www.youtube.com/watch?v=oEbTUjxiIE8 

Oficijelni kanal FK Sarajevo: https://www.youtube.com/user/footballclubsarajevo 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jadnimi
Odličan potez
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi