Optimizam u Krupi pred duel sa Zrinjskim

Balaban: Imamo kadrovskih problema, ali nadamo se pozitivnom rezultatu

Samir Mlaćo

Nakon remija na Grbavici protiv Željezničara, optimizam vlada u redovima FK Krupa pred duel sa aktuelnim prvakom Zrinjskim. 

Plemići su ponovo na nivou nakon povratka na klupu Blaža Sliškovića, ali i domaći imaju svoju računicu u ovom meču.

"Nakon četiri boda u dvije posljednje utakmice šampiona dočekujemo u pozitivnoj atmosferi. Imamo određenih kadrovskih problema, zbog povreda ne treniraju Nikola Dujaković i Lazar Marjanović, dok Igor Makitan ima tri žuta kartona. Elvir Koljić je zvanično potpisao u Rumuniji, ali i pored toga mi se nadamo pozitivnom rezultatu", kazao je trener u stručnom štabu FK Krupa Miroslav Balaban.

"Što se tiče utakmice u subotu, igramo protiv jedne od najboljih ekipa u prvenstvu, ali trudićemo se da damo svoj maksimum. Trudićemo se da ponovo igru iz Sarajeva gdje smo pružili dobru partiju posebno u drugom poluvremenu i želimo da u subotu pružio makar dio onog sa Grbavice. Zrinjski ima nekoliko kvalitetnih invidualaca, međutim mi ćemo se truditi da postignemo pozitivan rezulta", dodao je defanzivac Miloš Karišik.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.