Elvir Koljić karijeru nastavlja u rumunskoj Craiovi, Krupi 450.000 eura
Premijer liga BiH ostala je bez najboljeg strijelca

Napadač ponovo u inostranstvu

Elvir Koljić karijeru nastavlja u rumunskoj Craiovi, Krupi 450.000 eura · Zvanično

M. Šljivak

Bh. napadač Elvir Koljić (23) karijeru nastavlja u Rumuniji.

Sjajni fudbaler napustio je redove Krupe i potpisao je ugovor sa rumunskom Craiovom, trenutno šestoplasiranim sastavom prvenstva ove zemlje.

Trener ovog tima Devis Mangia dugo je tražio napadača za svoj tim. Na kraju je dogovoren dolazak Koljića od kojeg u rumunskom timu imaju velika očekivanja, jer dolazi kao rasni strijelac.

Bh. fudbaler bi službeno trebao biti predstavljen sutra, a u Rumuniju stiže kao najbolji strijelac dosadašnjeg dijela prvenstva u Premijer ligi BiH, gdje je postigao osam golova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Koljić ima 23 godine i do sada je igrao za Ključ, Triglav, Borac i Lech, a ovo je samo je dokaz da braća Ilić, Dragomir i Draško rade sjajan posao, jer će Krupa na ovom transferu zaraditi 450.000 eura.

Također, bh. klub će imati i 10 posto zarade od narednog transfera.

Top Komentari

Brada94
Sretno brate nekad zajedno u NK Kljuc kao klinci a sad si profesionalac ,mnogo sam ponosan na tebe i zelim ti mnogo golova i uspijeha u Rumunjskoj i InshaAllah ubrzo u reprezentaciju veliki pozdrav od Muhe
31 0
FreedomBH
Dobar transfer,samo malo para.Zar se stvarno ocekuje Bayern,Real I slicno,gdje nebi bio ni u B timu. Ovako je bolje,bar se moze borit za startnu.Sretno Koljicu.
30 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi