Ona je u centru pažnje

Real predstavio Mariana, ali svi su gledali u njegovu djevojku

Edmir Škorić

Mariano Diaz je danas i zvanično predstavljen u Real Madridu, ali na Santiago Bernabeu veću pažnju plijenila je njegova djevojka.

Sjajni napadač se vraća u Real nakon avanture u Lyonu, a koliko se od njega očekuje najbolje ilustrira podatak da mu je klub uručio sedmicu, broj koji je donedavno pripadao Cristianu Ronaldu.

Mariano je imao briljantnu sezonu u Lyonu i sada se vraća u Real, a tamo se pojavio u društvu supruge Yaizue Moreno.

Yaiza je plijenila pažnju prisutnih iako je ipak prva zvijezda trebao da bude njen dečko, koji se zahvaljivao svima u klubu uz poruku da je sretan što je opet u Realu i da će uraditi sve da opravda očekivanja navijača.

Što se nas tiče, Yaiza je već opravdala očekivanja...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.