Poznata starleta 'prepala' igrače Reala i Barce: "Vole se gledati u ogledalo dok to rade..."

Belen Roca izdala mnogo toga

Poznata starleta 'prepala' igrače Reala i Barce: "Vole se gledati u ogledalo dok to rade..."

Španska starleta Belan Roca priznala je kako je vodila ljubav sa pojedinim fudbalerima koji nastupaju za poznate klubove u španskoj La Ligi.

Ona je poručila kako je vodila ljubav sa četvrticom fudbalera iz španskog prvenstva, a navela je i o čijim igračima se radi.

"Bila sam nevaljala sa po jednim igračem Seville, Real Betisa, Real Madrida i Barcelone", rekla je ona i nastavila:

"Mladi su i lijepo, mogu me voditi na odmor. Zašto ih onda ne bih voljela? Također su i samouvjereni te obožavaju da se gledaju u ogledalo tokom seksa", poručila je ona.

Naravno, ova vijest je itekako zainteresovala špansku javnost, pa nam ostaje da vidimo hoće li poznata starleta u narednom periodu i otkriti imena fudbalera.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

infinity2612
To ti je bas ono krscanski sto radis, skini taj krst sa vrata droljo jedna. Kakva starleta, obicna drolja
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi