Široki Brijeg upisao težak poraz

Ćorić: U krizi smo, pauza će nam dobro doći

Željezničar je danas slavio pobjedu na Pecari te ponovo došao na lidersku poziciju. Plavi su pružili sjajnu partiju i imaju razloga za zadovoljstvo, dok su domaći razočarali svoje navijače.

Nakon utakmice različita raspoloženja šefova struke. U domaćima naravno nezadovoljstvo.

"Prije svega čestitam Želji na zasluženoj pobjedi. Mi smo napali prvih 20 minuta, imali jednu - dvije prilike, a Željo se stabilizirao i uhvatio ritam. Zabili su nam i pogodak, a prije toga su imali par šansi da ranije dođu u vodstvo. Imali smo pad u igru od 55. do 60. minute, Željo je to iskoristio i praktički završio utakmicu. Mi smo željeli, htjeli, ali sve je bilo stihijski", kazao je  trener domaćih Denis Ćorić te dodao.

"Evidentno je da smo u krizi. Četiri utakmice nismo zabili pogodak, sada će nam dobro doći pauza. Moramo porazgovarati u svlačionici da se dignemo i probamo izaći jači. Nadam se da ćemo se probuditi i da će to ići bolje".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.