Prijateljski meč u Velikoj

Osijek bolji od Slobode, jedini gol postigao Hajradinović

E. Škorić

U prijateljskoj utakmici Osijek je slavio s 1:0 protiv Slobode.

Sloboda je reprezentativnu pauzu iskoristila za odigravanje kvalitetne pripremne utakmice, a protivnik joj je bila jaka hrvatska ekipa Osijeka.

Tuzlaci su u Velikoj pružili dobar otpor Osijeku, ali nisu uspjeli da ostanu neporaženi ili da recimo dođu do pobjede.

Jedini gol postignut je u 78. minuti. Muharem Čivić je skrivio penal, a pobjedu osijeku s bijele tačke obezbijedio bh. internacionalac Haris Hajradinović.

Za Slobodu su danas meč počeli: Vukliš, Beganović, Adžem, Ignjatović, Ivetić, Hadžanović, Livančić, Alispahić, Barban, Maksimović i Vidović, a kasnije je Nalić dao šansu i igračima s klupe.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda će narednog vikenda u devetom kolu Premijer lige BiH ugostiti ekipu Čelika, a tim Zlatana Nalića nakon osam kola zauzima sedmo mjesto sa 11 bodova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.