Smajić se oporavlja, bit će spreman za duel s Čelikom

Propustio Mladost zbog povrede

Smajić se oporavlja, bit će spreman za duel s Čelikom

E. Škorić

Mladi napadač Slobode Edis Smajić najvjerovatnije će biti spreman za duel s Čelikom.

Sloboda je nakon dobrih igara doživjela ovog vikenda poraz u Kaknju od Mladosti, a priliku za popravni ima na Tušnju, ali neće biti lako jer u goste stiže sve bolji Čelik.

Smajić je zbog povrede propustio duel protiv Mladosti, ali treneru Zlatku Naliću trebao bi sse staviti na raspolaganje već za duel sa Čelikom, koji se igra za dvije sedmice.

"S profesorom sporta Jasminom Zahirovićem radim već nekoliko dana i osjećam se dobro, mislim da ću biti potpuno spreman za meč sa Čelikom, a u dobro vrijeme je došla i reprezentativna pauza", kazao nam je Smajić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Talentovani napadač Tuzlaka odigrao je ove sezone četiri meča u Premijer ligi BiH.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

hasetz
KLOC.
8 3
Ismet_Hadziosmanovic
Gura li ujko kako
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi