Pjanić: Moramo pohvaliti mlade igrače

Edmir Škorić

Miralem Pjanić je naravno sretan zbog važne pobjede nad Austrijom (1:0), koju smo izborili zahvaljujući pogotku Edina Džeke.

Pjanić je odigrao solidan meč, ali svi su na kraju doprinijeli da se savlada Austrija i uveže druga pobjeda u Ligi nacija.

"Odigrali smo bolje nego u Sjevernoj Irskoj. Pobijedili smo dvije utakmice, vrlo solidno igramo. Odbrana dobro stoji, golman nam dosta pomaže. Moram pohvaliti sve mlade igrače, oni se sve više i više uklapaju. U Sjevernoj Irskoj smo odigrali lošije, ali je bitno što smo i u takvoj igri upisali tri boda. Zadovoljni smo sa osvojenih šest bodova", rekao je Pjanić nakon meča.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.