Pjanić: Vrijeme je za Ligu prvaka, Ronaldo je sada na našoj strani

Nova sezona, stare ambicije

Pjanić: Vrijeme je za Ligu prvaka, Ronaldo je sada na našoj strani

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić ove sezone želi podići pehar Lige prvaka, koji iz godine u godinu izmiče torinskom klubu.

Italijanski prvak redovno dolazi do same završnice Lige prvaka, u posljednje četiri godine je dva puta igrao finale, ali trofej nikako da stigne u Torino.

Pjanić ističe da je vrijeme da se to promijeni, te da bi ključan mogao biti Cristiano Ronaldo koji je ovog ljeta stigao iz Real Madrida s kojim je navikao osvajati Ligu prvaka.

"U posljednje četiri godine smo došli do dva finala Lige prvaka, ne smije se to zaboraviti. Ali, treba nam nešto više kako bismo osvojili taj trofej. To uvijek mora biti cilj ovako jake ekipe i velikog kluba", započeo je Pjanić, te nastavio:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Vjerujemo u taj san i ove sezone. Na pravom smo putu, a sada je na našoj strani i Ronaldo koji bi mogao biti ključni igrač. On je osvojio mnogo toga i jedan je od najboljih ikada".

Upravo je Cristiano Ronaldo bio koban za Juventus u finalu 2017. godine, a prošle sezone u četvrtfinalu kada je revanšu pogodio iz penala u sudijskoj nadoknadi. O onom golu makazicama u prvom susretu je suvišno i trošiti riječi...

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Griezmann
Vrijeme je i za reprezentaciju Miraleme da se uradi nešto, da i naš narod osjeti Svjetsko prvenstvo, Evropsko..
28 2
karlhajncbrazzzo
Ako Ronaldo i ove godine bude u timu koji će osvojiti LP, postaće prvi fudbaler u historiji ove igre, koji je osvojio četiri puta zaredom LP ili bivši Kup evropskih šampiona ili prvaka.
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi