Carlitos nema dileme

Tevez: Reći ću vam zašto je Ronaldo bolji od Messija

Midhat Šljivak

Godinama unazad vodi se polemika o tome ko je bolji fudbaler Cristiano Ronaldo ili Lionel Messi.

Mnogi slavni fudbaleri prednost daju jednom od njih, a za Argentinca Carlosa Teveza nema dileme - bolji je Cristiano.

Iako mu je Messi sunarodnjak sa kojim je igrao u nacionalnom timu, objasnio je razloge zbog čega mu je CR sa kojim je igrao u Manchester Unitedu bolji.

"Messija nikad nisam vidio u teretani. Nikad ga nisam vidio kako dodatno trenira ili da radi vježbe tehnike. Njemu je to sve prirodno, ali znam da je trenirao penale i sada ih šutira u tačno u uglove", rekao je Tevez, a zatim je uputio salve pohvala za najboljeg fudbalera svijeta.

"Cristiano je nakon treninga u teretani. Za njega je to opsesija i želi da bude najbolji u svemu. Kada smo imali trening u 9 sati, ja bih došao u 8, a on je već bio tamo. Čak i kad bih došao u 7:30, on je bio tamo. Često sam se pitao: Kako da se riješim ovog tipa? Jednom sam čak došao u 6 sati ujutro i pogodite ko je bio tamo. Bio je pospan, ali je trenirao", rekao je Tevez.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.