Dres za penziju

Holanđani su Sneijderu uručili najorginalniji poklon ikad

Endin Čaušević

Iskusni holandski fudbaler Wesley Sneijder prije nekoliko dana oprostio se od igranja u reprezentaciji Holandije.

Holandija je u prijateljskoj utakmici savladala Peru sa 2:1, a nakon 15 godina od igranja u nacionalnom timu oprostio se Sneijder. Iskusni vezni igrač u dresu Holandije odigrao je 134 utakmicu i postigao je 31 gol.

Sneijder je dobio nevjerovatne ovacije s tribina Amsterdam Arene na kraju utakmice, te je imao spektakularan oproštaj baš onako kako je zaslužio. U Fudbalskom savezu Holandije uručili su poseban poklon za svog bivšeg kapitena.

Naime, Sneijder je dobio dres koji je sačinjen od svih dresova u kojima je nastupao dok je igrao za Holandiju. Zaista sjajan potez i odličan poklon za nekadašnjeg igrača Real Madrida i Intera.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.