Trener Tuzla Cityja

Starčević pred Sarajevo: Možemo igrati i protiv najboljih

Deveto kolo bh. šampionata za nogometaše Tuzla Cityja donosi okršaj sa Sarajevom.

Tim Slobodana Starčevića je put glavnog grada BiH krenuo već danas, a iako se u autobusu za Sarajevo nije našlo nekoliko igrača, optimizma u taboru Tuzla Cityja ne nedostaje.

"Gostujemo jednoj sjajnoj ekipi koja ima samo jedan poraz i koja se bori za titulu. Međutim, bez obzira na to želimo da pružimo dobru partiju i da odigramo što je moguće bolje. Mi smo već pokazali da možemo igrati i protiv najboljih", kazao je Starčević u najavi utakmice.

Tuzlaci, ako izuzmemo Mahmutovića i Milakovića koji su na rehabilitaciji, na raspolaganju neće imati Stjepanovića, kao ni Ubiparipa koji još nije stekao pravo nastupa.

Podsjećamo, duel između Sarajeva i Tuzla Cityja na programu je sutra s početkom u 19:30 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.