Tuzla City na Koševu bez Mahmutovića i Stojčeva, Ubiparip bez prava nastupa

Stokić u vrhu napada

Tuzla City na Koševu bez Mahmutovića i Stojčeva, Ubiparip bez prava nastupa

S. Mlaćo

Tuzla City će sutra u okviru 9. kola Premijer lige BiH u goste Sarajevu. Svkako će to biti težak ispit za Tuzlake, s obzirom da Sarajevo igra veoma dobro, te neće propustiti priliku da obraduje svoje navijače.

Svakako će problem za Tuzlake biti neigranjenovog pojačanja  Voje Ubiparipa koji još uvijek dobio potrebnu dozvolu da nastupi za svoj novi tim, a od jučer je poznato da će vjerovatno do kraja sezone odsustvovati Aidin Mahmutović koji je operisao križne ligamente. Od ranije nedostaje Stjepanović.

Zanimljivo da u kombinaciji za sutrašnji meč nije ni Miloš Stojčev, nekadašnji ljubimac navijača Sarajeva, koji se do sada i nije puno pokazao u novom premijerligašu.

Mjesto u napadu tako će vjerovatno zauzeti iskusni Joco Stokić.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Griezmann
Gdje će miloš protiv svojih, vjerovatno gripu ima..
10 1
Romario 77
Milos je bio dobar igrac i bilo ga je lijepo gledati ali vrijeme cini svoje.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi