Trener Tuzla Cityja nakon duela sa Sarajevom

Starčević: Čestitam Sarajevu, radi se o kvalitetnoj ekipi

Tuzla City je nakon pobjede nad Zvijezdom 09 u prošlom kolu danas gostovao na Koševu kod Sarajeva. Bordo tim je pokazao više te na kraju slavio 2:0.

Nakon utakmice se prisutnim novinarima obratio i šef struke Tuzla Cityja, Slobodan Starčević.

"Čestitam igračima Sarajeva i kolegi Musemiću na pobjedi, te svojim igračima na izvedbi u većem dijelu utakmice. Prilično smo dobro parirali ofanzivno dobrom Sarajevu, ali ostaje žal za nekim greškama. Bila je i ta situacija kada je naš igrao sam išao na gol Sarajeva, sviran je ofsajd, a da li je bio ili ne, ne znam. Čestitam opet Sarajevu, to je kvalitetna ekipa sa velikim ambicijama", jasan je bio Starčević.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.