Starčević pred Sarajevo: Možemo igrati i protiv najboljih

Trener Tuzla Cityja

Starčević pred Sarajevo: Možemo igrati i protiv najboljih

Deveto kolo bh. šampionata za nogometaše Tuzla Cityja donosi okršaj sa Sarajevom.

Tim Slobodana Starčevića je put glavnog grada BiH krenuo već danas, a iako se u autobusu za Sarajevo nije našlo nekoliko igrača, optimizma u taboru Tuzla Cityja ne nedostaje.

"Gostujemo jednoj sjajnoj ekipi koja ima samo jedan poraz i koja se bori za titulu. Međutim, bez obzira na to želimo da pružimo dobru partiju i da odigramo što je moguće bolje. Mi smo već pokazali da možemo igrati i protiv najboljih", kazao je Starčević u najavi utakmice.

Tuzlaci, ako izuzmemo Mahmutovića i Milakovića koji su na rehabilitaciji, na raspolaganju neće imati Stjepanovića, kao ni Ubiparipa koji još nije stekao pravo nastupa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, duel između Sarajeva i Tuzla Cityja na programu je sutra s početkom u 19:30 sati.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi