Navijači su sigurni da nešto nije u redu

Upaljen alarm na Anfieldu: Šta se to dešava između Salaha i Manea?

Endin Čaušević

Fudbaleri Liverpoola jučer su na gostovanju savladali Tottenham sa 2:1 u derbiju petog kola engleskog Premiershipa.

Redsi su do pobjede na Wembleyju došli lakše nego što se to očekivalo, a golova za goste postigli su Wijnaldum i Firmino. Ipak, nakon utakmice navijači Liverpoola najviše su pričali o Mohamedu Salahu i Sadiju Maneu, te njihovoj lošoj saradnji u prethodnih nekoliko utakmica.

Naime, u samom finišu jučerašnjeg meča Liverpool je imao kontru koju je vodio Mane, a on je loptu dodao Keiti iako je Salah bio u daleko boljoj poziciji. Kasnije je Salah u nekoliko navrata odbijao dodati loptu Maneu što je nerviralo Jurgena Kloppa na klupi. Navijači Redsa se pribojavaju da Mane i Salah nisu baš u tako dobrim odnosima.

Iako su uspjeli doći do veoma važna tri boda protiv velikog rivala na kraju su navijači Liverpoola na društvenim mrežama najviše pričali upravo o Maneu i Salahu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.