Rekord Redsa, Klopp spušta loptu: "Dovoljno sam star da znam..."

Liverpool pet od pet

Rekord Redsa, Klopp spušta loptu: "Dovoljno sam star da znam..."

E. Škorić

Prvi put je Liverpool jednu premierligašku sezonu otvorio s pet pobjeda.

Danas su izabranici Jurgena Kloppa slavili s 2:1 protiv domaćeg Tottenhama i ostali su na maksimalnom učinku od pet pobjeda i na vrhu su tabele s 15 bodova.

Pobjeda nad Tottenhamom samo je dokaz da su na Anfieldu zreli za titulu, ali Jurgen Klopp ne želi da priča o tome i kaže da je dovoljno iskusan da zna kako stvari teku.

"Nisam neko ko čeka na probleme ili ih priželjkuje, ali sam dovoljno star da znam da će prije ili kasnije doći. Niko ne igra savršenu sezonu, čak nije ni City prošle sezone bio savršen, Još je rano... Fantastično smo počeli i ostvarili pet pobjeda, ali daleko smo mi od našeg najboljeg izdanja. Mada, sviđa mi se kako napredujemo", tvrdi Klopp.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Wijnaldum i Firmino su bili strijelci u današnjoj pobjedi na Wembleyu, a u narednom kolu Redsi će igrati protiv Southamptona na Anfieldu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi