Mediaset tvrdi

Saga nije gotova, Modrić igračima Intera rekao da dolazi u januaru!

Edmir Škorić

Italijanski mediji tvrde kako još nije isključeno da u redove Intera dođe hrvatski reprezentativac Luka Modrić.

Još od Svjetskog prvenstva traje sapunica oko mogućeg prelaska Modrića iz Real Madrida u Intera. Transfer nije bio završen do zaključka prelaznog roka, ali to ništa ne mora da znači.

Sport Mediaset tvrdi kako se Modrić čuje s Perišićem, Vrsaljkom i Brozovićem, pa im je otkrio kako će u januaru postati igrač Intera.

Daleko je do od provjerene priče, no Mediaset uvjerava da bi Modrić u zimskom prelaznom roku trebao da potpiše za klub iz Milana koji je loše otvorio sezonu u Seriju A, a najavljivale su se velike stvari.

Modrić je u Real došao iz Tottenhama 2012. godine i s Kraljevima je vezao tri naslova evropskog prvaka te je jedan od ključnih igrača Madriđana.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti