Žestok duel, ali bez pobjednika u meču Athletica i Reala
(Foto: EPA)

La Liga, 4. kolo

Žestok duel, ali bez pobjednika u meču Athletica i Reala

Midhat Šljivak

Athletic Bilbao je u 4. kolu La Lige dočekao na svom San Mamesu ekipu Real Madrida, a na kraju u ovom duelu pobjednika nije bilo (1:1).

Kao što je bilo i očekivano, ovaj duel ponudio zaista žestoku borbu sa velikim brojem žutih kartona, ali pobjednika nakon 90 minuta nismo dobili.

Athletic je prvi stigao do vodsta. Igrala se 32. minuta kada je Iker Muniain pogodio na asistenciju Williamsa za prednost od 1:0.

Ovaj rezultat se na semaforu zadržao do 64. minute kada je Real poravnao. Nakon nekoliko promašenih šansi Kraljevima izjednačenje donosi Isco (1:1).

Real je imao zrelije šanse do kraja. Mogli su gosti iz Madrida lako do tri boda, ali šanse nisu iskoristili i na kraju je susret završen bez pobjednika.

Potražite više informacija na temu La Liga:

La Liga, 4. kolo:

Ahtletic Bilbao - Real Madrid 1:1

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ibro
Jos je Real imo najboljeg igraca svijeta
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti