Handanović primio strašan gol, pa zakukao: Morao je biti poništen!
(Foto: EPA)

Slovenac krivi sudije

Handanović primio strašan gol, pa zakukao: Morao je biti poništen!

M. Šljivak

Inter je danas ponovo razočarao svoje navijače.

Nerazzurri su poraženi na Giuseppe Meazzi od Parme sa 0:1 i to spektakularnim golom Federica Dimarca u 79. minuti.

Golman Intera Samir Handanović ne može da se pomiri sa porazom i tvrdi da je ovaj fantastični gol trebao da bude poništen.

"Primili smo gol niotkuda. Nisam vidio kada je šutirao jer mi je jedan igrač Parme blokirao pogleda i bio je u ofsajdu, tako da je gol morao biti poništen", rekao je Handanović, te je dodao:

"Nemam više šta reći osim da su sudije trebale pregledati VAR. Također, bio je i penal za nas, ali su sve samo ignorisali", istakao je golman Intera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nakon četiri kola tim iz Milana ima samo četiri boda i sigurno da se navijači nisu nadali ovako lošem startu sezone.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi