Na treningu Bayerna

Žustri razgovori Brace i Kovača: "Pa šta da radim?!"

E. Škorić

Bayernu ide dobro na startu sezone ako gledamo samo rezultate, pošto su Bavarci u tri kola upisali tri pobjede.

Međutim, probleme Bayernu zadale su iznenadne povrede ključnih igrača. Protiv Bayera su stradali Tolisso i Rafinha. Francuz će pauzirati oko pola godine, Rafinha tri mjeseca...

"Vratit ću se još jači, vidimo se 2019. godine", napisao je Tolisso nakon što su mu stradali ligamenti u meču sa Apotekarima, a trener Niko Kovač ni sam sada ne zna šta da radi.

Na treningu Bayerna čak 15 minuta su se vodili žustri razgovori između sportskog direktora Hasana Salihamidžića i trenera Kovača, koji su očigledno zabrinuti i kao da u jednom trenutku jedan drugom dobacuju: "Pa šta ja sada tu da radim?".

Fotografije s treninga i razgovor koji je vođen u nedjelju u 10 sati objavio je Bild, a 41-godišnji Braco i pet godina stariji Niko su zabrinuti i morat će da iznađu rješenje barem do januara.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bayern naredni meč igra u srijedu, gostuje u Lisabonu kod Benfice na početku grupne faze Lige prvaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.