"Bellarabijev start je bolestan, suspendujte ga na tri mjeseca!"

U Bayernu ljuti, Tolisso teško povrijeđen

"Bellarabijev start je bolestan, suspendujte ga na tri mjeseca!"

E. Škorić

Predsjednik Bayerna Uli Hoeness bio je vidno ljut nakon nove povrede.

Kingsley Coman pauzirat će oko tri mjeseca, Rafinha nekoliko sedmica, a Corentin Tolisso će morati na dužu pauzu, barem pola godine.

Njemu su stradali ligamenti nakon starta Karima Bellarabija u pobjedi Bayerna nad Bayerom (3:1). Prvi čovjek Bavaraca Uli Hoeness bio je oštar u komentarima kada je riječ o startu Bellarabija.

"Bellarabijev faul je bolestan i glup. To je bio napad, trebalo bi ga suspendovati na tri mjeseca", rekao je Hoeness komentarišući povredu Tolissa, pa je nastavio:

"Tolissova povreda ne izgleda nimalo dobro. Sada imamo pravu bolnicu u timu, ali dovoljno smo jaki i imamo igrača da možemo zamijeniti ove koji će faliti".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Kada sam ponovo vidio scenu, mislim da Bellarabi zaslužuje dupli crveni karton, ne jedan. Tek je treće kolo, početak je, ali osjećam da smo nezaštićeni", tvrdi trener Bayerna Niko Kovač.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fele
Sramota da u zadnje vrijeme fušerite sa vijestima, da nisam gledao utakmicu nakon ovog vašeg teksta ništa mi nebi bilo jasno. Belarabi je dobio crveni nakon starta na Rafinju, 7 minuta je bio na terenu, Toliso se povrijedio u drugom duelu.
21 0
Griezmann
Ma doživotno mu zabraniti igranje.. s namjerom ide da povrijedi protivnika..
10 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi