Bayern želi igrača Tottenhama

Šta ti je život: Umjesto u vojsku, Son ode u redove velikana?

Edmir Škorić

Heung-min Son je nedavno s Južnom Korejom osvojio Azijske igre i na taj je način izbjegao odlazak u vojsku.

On je jedan od najboljih igrača Tottenhama u proteklo vrijeme, ali mogao bi da se vrati u Njemačku.

Bivši igrač Bayer Leverkusena sada je na meti Bayern Minhena, koji je iznenada ostao bez dvojice važnih prvotimaca, pa se planira pojačavati već u januaru.

U tri sezone s Tottenhamom je u Premier ligi postigao 30 pogodaka, a vrlo je moguće da će karijeru nastaviti u Minhenu, čiji predstavnici već spremaju ponudu za ofanzivca.

COman je povrijeđen, pa i Tolisso, Ribery i Robben su u godinama i jasno je da Nijemci moraju nešpto da mijenjaju vrlo brzo, a dolazak Sona bi mogao da bude pravi potez za tim koji vodi Nike Kovača. Naravno, Spursi neće tek tako pustiti Sona, a dosta toga ovisit će i o samoj želji igrača.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.