Žustri razgovori Brace i Kovača: "Pa šta da radim?!"

Na treningu Bayerna

Žustri razgovori Brace i Kovača: "Pa šta da radim?!"

E. Škorić

Bayernu ide dobro na startu sezone ako gledamo samo rezultate, pošto su Bavarci u tri kola upisali tri pobjede.

Međutim, probleme Bayernu zadale su iznenadne povrede ključnih igrača. Protiv Bayera su stradali Tolisso i Rafinha. Francuz će pauzirati oko pola godine, Rafinha tri mjeseca...

"Vratit ću se još jači, vidimo se 2019. godine", napisao je Tolisso nakon što su mu stradali ligamenti u meču sa Apotekarima, a trener Niko Kovač ni sam sada ne zna šta da radi.

Na treningu Bayerna čak 15 minuta su se vodili žustri razgovori između sportskog direktora Hasana Salihamidžića i trenera Kovača, koji su očigledno zabrinuti i kao da u jednom trenutku jedan drugom dobacuju: "Pa šta ja sada tu da radim?".

Fotografije s treninga i razgovor koji je vođen u nedjelju u 10 sati objavio je Bild, a 41-godišnji Braco i pet godina stariji Niko su zabrinuti i morat će da iznađu rješenje barem do januara.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bayern naredni meč igra u srijedu, gostuje u Lisabonu kod Benfice na početku grupne faze Lige prvaka.

Šta da radim?  Brazzo i Kovač (r.) U razgovoru u nedelju

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

rehaTZ
Braco supak
12 71
karlhajncbrazzzo
Novinar onako od oka zna šta oni pričaju.
50 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi