Zbog povrede lista

Problemi za Romu: Pastore propušta i Bolognu

Argentinski veznjak Javier Pastore propustit će i narednu utakmicu svoje Rome.

Pastore je nedavno zadobio povredu lista, pa je zbog iste između ostalog propustio i sinoćnji meč u Ligi prvaka protiv Real Madrida.

Posljednje informacije kažu kako neće biti spreman ni za putovanje u Bolognu gdje će Roma ovog vikenda igrati meč 5. kola Serije A.

Ipak, dobre informacije za Vučicu su da će vjerovatno biti spreman da zaigra u 6. kolu, odnosno u velikom derbiju protiv Lazia.

Inače, rimska ekipa već neko vrijeme ne zna za pobjedu, tako da će meč protiv Bologne biti prava šansa da se vrati na pobjednički kolosijek.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.