Totti: Florentina Pereza često sretnem i uvijek mi kaže istu rečenicu

Legenda Rome

Totti: Florentina Pereza često sretnem i uvijek mi kaže istu rečenicu

Legendarni fudbaler Rome Francesco Totti prisjetio se perioda kada ga je u svoje redove želio dovesti predsjednik Real Madrida Florentino Perez.

Nije tajna da je Perez u nekoliko navrata pokušao da dovede Tottija kada je ovaj bio strah i trepet u italijanskoj Seriji A, ali ga je legenda Rome svaki put odbijala.

Totti je jedini fudbaler koji je odbio da pređe u Real u vrijeme vladavine Florentina Pereza i predsjednik Reala to i dan danas ponavnja Italijanu.

"Bio je jedan period u mojoj karijeri, između 2004. i 2005. godine kada je Real sve učinio da me dovede. Poslali su mi dres sa brojem 10 i natpisom Totti kako bi me nagovorili da im se priključim. Ne mogu reći da me je Perez zvao stalno, ali on i ljudi oko njega su učinili sve da dođu do mene", rekao je Totti i dodao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Od tada sam se nekoliko puta sretao sa Perezom. Posljednji put je to bilo u Monacu prije nekoliko sedmica kada je bilo izvlačenje parova za grupnu fazu Lige prvaka. On je uvijek bio prijateljski nastrojen prema meni i svaki put kada me sretne kaže mi istu stvar: 'Ti si jedini igrač kojeg nisam uspio nagovoriti da pređe u Real Madrid'".

Inače, upravo Real Madrid i Roma su večeras odigrali meč Lige prvaka na Santiago Bernabeu stadionu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi