Ronaldova sedmica je ipak završila na pravim leđima
Foto: Screenshot

Mariano Diaz fantastično pogodio

Ronaldova sedmica je ipak završila na pravim leđima

Real Madrid je u prvom kolu grupne faze Lige prvaka ugostio Romu i slavio uvjerljivu pobjedu rezultatom 3:0.

Nije Roma ništa mogla večeras raspoloženim Kraljevima. Isco je sjajno pogodio iz slobodnjaka u 45. minuti za 1:0, da bi i Bale postigao sjajan gol za 2:0 u 58. minuti.

Kada je već bilo jasno da će Real upisati pobjedu, šlag na tortu je stavio Mariano Diaz koji je u drugoj minuti sudijske nadoknade postigao zaista fantastičan pogodak za konačnih 3:0.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Upravo je Mariano Diaz pojačao (vratio se u) Real Madrid ovog ljeta nakon odlaska Cristiana Ronalda. Real ga je nakon sjajne sezone u Lyonu odlučio otkupiti, ali navijači su priželjkivali zvučnije pojačanje, pa nisu bili oduševljeni njegovim angažmanom, a na dosta kritika je naišao i kada je zadužio "Ronaldovu" sedmicu.

Ipak, večerašnjim golom je pokazao da je pravi fudbalski majstor i da će itekako dobro doći Realu u novoj sezoni.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Veila
Dobrodošli na najbolji seks sajt za Upoznavanje = = > > w­w­w.H­o­t­2­4.t­o­p
0 10
epa
Dobar je igrac ali ne moze meda jos uvjek.. nema kondicije i fali mu snage imao je 2-3 puta sansu da na svjezinu protirci ali nije mogao prestignu ga i isco i kros iako su obojca igrala od prve minute, mada nije los igrac uvjek bio ok i imao je mjesto i ranije u ekipi ali je Zidane forsirao onaj odron od igraca Lucas Vaskez jedino za tri godine sto je uradio isfolirao onaj penal protiv Juventusa nije smio opucati da ne profula samo cekao kontakt da padne padavicar....
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti