Madridska publika počastila Manolasa aplauzom

Zanimljiva scena prije meča Real - Roma: Zašto je Manolas dobio ovacije domaće publike?

Defanzivni fudbaler Rome Kostas Manolas sinoć je prije početka susreta Real Madrid - Roma dobio velike ovacije od strane domaćih navijača. 

Kada spiker na stadionu čita imena gostujućih igrača, tada obično za svakog od njih idu zvižduci, ali u sinoćnjem slučaju jedan protivnički fudbaler je dobio veliki aplauz.

Madridska publika je ovacijama pozdravila Kostasa Manolasa, a razlog je vrlo jednostavan - upravo je Grk prošle sezone izbacio Realovog najljućeg rivala Barcelonu iz Lige prvaka trećim golom na Olimpicu u revanšu četvrtfinala.

To madridska publika očigledno nije zaboravila, pa je odlučila da nagradi Manolasa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.