Sergio Ramos postao igrač sa najviše žutih kartona u Ligi prvaka

Obara negativne rekorde

Sergio Ramos postao igrač sa najviše žutih kartona u Ligi prvaka

Kapiten Real Madrida Sergio Ramos sinoć je odigrao još jednu dobru utakmicu za svoj klub, ali je ponovo zaradio javnu opomenu. 

Sredinom prvog dijela meča glavni sudac je pokazao žuti karton Ramosu i na taj način ispisao historiju. Defanzivac Reala je sada igrač s najviše žutih kartona u historiji ovog takmičenja.

Prije susreta protiv Rome Ramos je dijelio prvo mjesto za Paulom Scholesom, ali sada je usamljen na vrhu jer je zaradio ukupno trideset i sedmi (37) žuti karton.

Inače, Ramos je već ranije postao rekorder po broju crvenih kartona u historiji Real Madrida i La Lige.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Za kraj podsjetimo da je Real ispit protiv Rome položio bez problema jer je slavio sa 3:0.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

F_C_Bracelona_
Ramosu i Pepeu ja bi zabranio da uopšte igraju fudbal kakvih su sve imali startova na protivničke igrače, ko je redovno pratio 7-8 zadnjih sezona španske lige zna o čemu pričam.
16 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti