Nakon odlaska Eldina Jeleškovića pozicija kondicionog trenera Plemića bila upražnjena

HŠK Zrinjski doveo novog kondicionog trenera

HŠK Zrinjski je dva mjeseca nakon početka sezone svoj stručni stožer ojačao i novim kondicionim trenerom. SportSport.ba neslužbeno saznaje da se radi o Stjepanu Likiću koji je posao kondicionog trenera u prošloj sezoni obavljao u hrvatskom prvoligašu NK Rudešu.

Tako su Plemići napokon dobili "pravog" kondicionog trenera nakon što je Eldin Jelešković otišao u FK Sarajevo, a kondicione pripreme uz bivšeg trenera Antu Mišu i aktualnog Baku Sliškovića provodio je bivši kapetan i pomoćni trener Zrinjskog Mario Ivanković.

Podsjetimo, početkom sezone Zrinjski se suočio s velikim brojem ozlijeđenih nogometaša, no to se pripisivalo ubojitom ritmu igranja srijedom i subotom zbog velikog broja nastupa bh prvaka u kvalifikacijama Evropske lige.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.