Žižović: Poklonili smo gol Zrinjskom

Izjave trenera nakon meča u Bijeljini

Žižović: Poklonili smo gol Zrinjskom

S. Mlaćo

Važnu pobjedu u okviru 10. kola Premijer lige BiH upisali su danas nogometaši Zrinjskog protiv Radnika u Bijeljini. 

Bilo je 1:0 za Plemiće, a jedini pogodak postigao je sjajni Nemanja Bilbija. Oba tima su imali svoje šanse, ali je na kraju ostalo 1:0 i tri boda idu u Mostar.

Svoj komentar dali su treneri Mladen Žižović i Blaž Slišković.

"Mislim da smo poklonili gol Zrinjskom. Nije nam prvi put da ovako jeftino primamo golove. Tokom čitave utakmice smo ako ne bili bolji protivnik, atakovali smo, ali za nešto više morate dati gol. Sada nam slijedi Zvijezda 09, odmorit ćemo se i dati maksimum na toj utakmici", kazao je Žižović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Rezultatom sam zadovoljan. Igra uvijek mora biti bolja. Vjerujem da ćemo u narednom periodu igrati kvalitetnije nego danas, iako danas nije bilo loše. Imali smo perioda igre gdje smo djelovali iskusno i smireno. Ova tri boda nam mnogo znače, ostavljaju nas u vrhu, a domaćinu čestitam na fer i korektnoj igri", istakao je trener Plemića Blaž Slišković.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

kommando88
Po običaju..
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi