Nadmudrio Mourinha, pa zapjevao na Old Traffordu

Kako je Lampard proslavio svoju najveću trenersku pobjedu?

Nekadašnji engleski fudbaler Frank Lampard sinoć je ostvario najveću trenersku pobjedu u svojoj kratkoj karijeri.

Lampard je tokom ljeta prihvatio ponudu da preuzme Derby s kojim bilježi odlične rezultate u Championshipu, a kruna je bila gostujuća pobjeda nad Manchester Unitedom u 1/16 finala Carabao Cupa.

Frank se našao oči u oči sa Joseom Mourinhom, čovjekom koji ga je nekada godinama trenirao i s kojim je ostvario najveće uspjehe Chelseaja u klupskoj historiji, i uspio ga je nadmudriti te sa svojim timom proći dalje na penale.

Lampard je nepuna pet dana prije utakmice sa Unitedom po treći put postao otac, a trijumf na Teatru snova samo je kruna njegove sretne priče. U međuvremenu je za vikend pobijedio Brentford u ligi, pa se može reći da veliki Frank zaista proživljava lijepe dane.

Uostlaom, vidi se to i po njegovoj reakciji nakon završetka susreta.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.