Pred meč s West Hamom

United se nakon svega oglasio na Twitteru s jasnom porukom za igrače

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda igraju danas u gostimaprotiv West Hama u okviru sedmog kola engleskog Premiershipa.

Atmosfera u svlačionici Uniteda nije baš najbolja, a već danima u centru pažnje nalazi se sukog Josea Mourinha i Paula Pogbe. Od Uniteda se ove sezone mnogo očekuje, no nisu baš počeli onako kako su se nadali. Nakon kiksa u prošlom kolu na domaćem terenu protiv Wolverhamptona navijači ovog tima se nadaju da će danas s tri boda napustiti London.

Na Old Traffordu svim silama pokušavaju vratiti dobru atmosferu među fudbalere, a pred meč protiv West Hama na zvaničnoj Twitter stranici pojavila se zanimljiva fotografija. Nju je objavio Alexis Sanchez na Instagramu, a klub ju je podijelio uz opis "Ujedinjeni zajedno".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti