U svlačionici Uniteda "pobunjenička grupa": Na Pogbinu stranu stala trojica saigrača

Strasti se ne stišavaju na Old Traffordu

U svlačionici Uniteda "pobunjenička grupa": Na Pogbinu stranu stala trojica saigrača

Na Old Traffordu se stvara toksična atmosfera. Odnosi među igračima, ali i na relaciji igrači - stručni štab su sve nategnutiji zbog svađe Paula Pogbe i trenera Josea Mourinha.

Čini se da se animozitet na svim relacijama širi svlačionicom Manchester Uniteda, a sada britanski Daily Mail izvještava da se u taboru Crvenih đavola formirala "pobunjenička grupa" nakon što su na stranu Paula Pogbe u čitavoj situaciji odlučila stati još trojica igrača Uniteda.

Najveći Pogbini "saveznici" su tako Anthony Martial i Eric Bailly. Njegov sunarodnjak Martial je bio meta transfer špekulacija ovog ljeta nakon što je pao u drugi plan kod Mourinha, a stvari su dodatno eskalirale kada je nestao sa predsezonske turneje Uniteda. Po povratku u ekipu je novčano kažnjen, a u novoj sezoni ima epizodnu ulogu.

Dio "pobunjeničke grupe" je i defanzivac Eric Bailly koji više nije Mourinhov prvi izbor. Kada je zbog zdravstevnih problema morao pauzirati prošle sezone, Bailly je izgubio status startera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na stranu Paula Pogbe je stao i Andreas Pereira koji prilike za igru od Mourinha dobija na kapaljku i odavno se špekuliše da je nezadovoljan.

Ako je samo mali dio onoga što se ovih dana piše o Unitedi i svađi Pogbe i Mourinha tačan, na Old Traffordu je trenutno izuzetno napeto...

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ismir rasimovic
Mourinho se poprilicno pogubio...u Realu je pravio iste stvari,nisu rezultati bili kakvi bi trebali pa se svadjao sa igracim i pravio "klanove" unutar ekipe...njegovo vrijeme je proslo,vise nije onaj "specijalni",i on to nikako ne moze da svari.ne volim ni ja previse Pogbu,i previse je placen,ali nije los igrac.to dokazuju trofeji sa Juventusom i Francuskom.Mourinho se definitvino gubi sve vise i vise !!!
8 1
daca
Cr.Ronaldo,Tevez,Runey,Berbatov Kakav je to napad bio.Da je Fergy tu ovaj Pogba bi mijenjao oluke,ako bi mi Fergy dopustio
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi