Alexisa ni na mapi

Pogba je u ekipi, ali svi se pitaju gdje je najveća zvijezda ovog tima

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda danas igraju na gostovanju protiv West Hama u okviru sedmog kola engleskog Premiershipa.

Nakon kiksa protiv Wolverhamptona pred Unitedom je teško gostovanje, ali navijači se nadaju da će uspjeti osvojiti tri boda. Atmosfera u svlačionici Crvenih đavola je daleko od idealne jer su se sukobili Jose Mourinho i Paul Pogba, ali čini se da francuski veznjak nije jedini koji ima problema s trenerom.

Mourinho je i pored svega odlučio uvrstiti Pogbu u početni sastav za današnji okršaj, no ono što je mnoge iznenadilo jeste da Alexisa Sancheza nema ni na mapi. Čileanac koji je u januaru stigao kao veliko pojačanje iz Arsenala još uvijek se nekako traži u Unitedu, a Mourinho je odlučio da danas neće biti uopšte u konkurenciji za meč.

Alexis je doputovao s ekipom u London i jutros je čak objavio fotografiju sa saigračima, no Mourinho je sve iznenadio odlukom da Čileanca ostavi na tribinama. Naravno, engleski mediji odmah su počeli špekulisati da je Portugalac došao u sukob i s Alexisom kojeg krivi za loše rezultate na početku ove sezone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.