Posebni ispunio "obećanje": Pogba u startnoj postavi

Bliži se početak duela West Ham - Manchester United

Posebni ispunio "obećanje": Pogba u startnoj postavi

West Ham i Manchester United međusobnim duelom otvaraju sedmo kolo engleske Premier lige.

Čekićari su konačno, čini se, izašli iz krize pošto su u zadnja dva kola u gostima porazili Everton i remizirali sa Chelseajem.

Sa druge strane, u Unitedu ne vlada najbolja atmosfera zbog svađe na relaciji Pogba - Mourinho koja je glavna tema britanskim medija proteklih dana.

Ipak, to nije spriječilo Mourinha da uvrsti Pogbu u startnih 11 za današnji meč, što je i sam najavio.

"Sretan sam kako je radio ove sedmice, trenirao je dobro. Timu su potrebni dobri igrači, a on je svakako to. Potreban nam je neko sa jakom ličnošću kakav je Pogba. Sigurno će igrati sutra, to je sve što mogu da vam kažem", izjavio je izjavio je jučer Mourinho, uz obaveznu opasku da niko nije veći od kluba pa ni Paul Pogba.

Startnih 11 Uniteda za današnji meč sa West Hamom koji počinje u 13:30 sati: De Gea, Young, Smalling, Lindelof, Shaw, Fellaini, Matić, McTominay, Pogba, Martial i Lukaku.

Pellegrini je, sa druge strane, odabrao sljedećih 11: Fabianski, Zabaleta, Diop, Masuaku, Rice, Obiang, Noble, Yarmolenko, Anderson, Arnautović.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi