Trener Tuzla Cityja nakon remija

Starčević: Ovo je put koji moramo slijediti protiv jačih

Tuzla City i Široki Brijeg odigrali su neriješeno u okviru 12. kola Premijer lige FBiH.

Konačan rezultat susreta odigranog na Tušnju glasio je 0:0, a zadovoljan remijem bio je trener domaćih Slobodan Starčević, istakavši kako je Široki Brijeg dosad najkvalitetniji tim s kojim su odigrali.

"Široki Brijeg je dosad najkvalitetnija ekipa s kojom smo se sastali u prvenstvu. Prvo poluvrijeme bili smo u egalu, ali u drugom dijelu, kada su iz igre izašli Stojčev i Ubiparip, vidjelo se da su oni kvalitetniji. Teško smo im mogli parirati. Ali, sve pohvale za naše defanzivce koji su odradili pravi posao u zadnjoj liniji. To je put koji moramo slijediti protiv jakih ekipa", izjavio je Starčević nakon utakmice, pa se osvrnuo na pojedine igrače...

"Kvaliteta Crnkića, Stojčeva, Nukića i Ubiparipa će sve više dolaziti do izražaja kako vrijeme bude odmicalo", podvukao je Starčević.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.