Ubiparip: Imamo kvalitet da se suprotstavimo Širokom Brijegu

Pokazao se kao veliko pojačanje

Ubiparip: Imamo kvalitet da se suprotstavimo Širokom Brijegu

E. Dindić

U okviru 12. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na Tušnju se sastaju ekipe Tuzla Cityja i Širokog Brijega. Tim povodom organizovana je press konferencija u prostorijama domaćeg kluba, a prisutnim novinarima su se obratili šef stručnog štaba Tuzla Cityja Slobodan Starčević i fudbaler Vojo Ubiparip. 

U okviru 12. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na Tušnju se sastaju ekipe Tuzla Cityja i Širokog Brijega. Tim povodom organizovana je press konferencija u prostorijama kluba, a prisutnim novinarima su se obratili šef stručnog štaba Tuzla Cityja Slobodan Starčević i fudbaler Vojo Ubiparip.

"Veoma bitna utakmica ispred nas protiv jednog veoma kvalitetnog protivnika. Umorni jesmo, ali podigli smo nivo samopouzdanja, već smo uigraniji, dosta fudbalera diglo je svoju formu. U sutrašnjoj utakmici ulazimo sa velikom dozom sampouzdanja, i da ako damo sve od sebe da ćemo mirne glave nadam se osvojiti nove bodove. Šečerović i Poturalić neće igrati zbog žutih kartona, svi ostali su maksimalno spremni. Imamo dovoljno kvalitetnih fudbalera da to popunimo kako treba i da sutra odigramo jednu dobru partiju", rekao je Starčević.

Fudbaler Vojo Ubiparip pružio je sjajnu partiju u prošlom kolu, te se od njega očekuje da bude udarna igla i sutra protiv ekipe iz Širokog Brijega.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Zahtjevna i teška utakmica, ali mislim da je svaka takva u našem prvenstvu. Drago mi je zbog dvije prethodne utakmice, gdje smo dobro odigrali. Imamo kvalitet da im se suprostavimo, nadam se dobroj fudbalskoj predstavi i novom pozitivnom rezultatu", istakao je Ubiparip.

Podsjetimo utakmica između Tuzla Cityja i Širokog Brijega na rasporedu je u sutra sa početkom u 16 sati.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi