U istom hotelu živi i Jose

Englezi se raspisali zbog današnje Salahove posjete hotelu Lowry

Edmir Škorić

Engleski mediji su takvi, jedna fotografija im je dovoljna da naprave pravu senzaciju.

Ovaj put u središtu pažnje je Mohamed Salah, Egipćanin koji briljira već neko vrijeme u dresu Liverpoola.

Njega su paparaci ulovili kako izlazi iz hotela u kojem od 2016. godine, od kada je trener Manchester Uniteda, stanuje Jose Mourinho

Ipak, Salahova posjeta u hotelu Lowry ipak je zbog prijatelja, mada su u Engleskoj odmah počeli da zaključuju kako bi sjajni nogometaš možda mogao otići kod Josea u klub, a i pitanje je koliko dugo će još Portugalac ostati na Old Traffordu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

I dok je United u pravoj krizi i Mourinho se smatra velikim krivcem za sve, Salah u dresu Liverpoola nastavlja da oduševljava nogometnu javnost i njegov klub dijeli prvo mjesto u Premier ligi sa Cityjem.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.