Zrinjski prošao nakon penala

Slišković: Znali smo šta nas čeka

Endin Čaušević

Fudbaleri Zrinjskog nakon penala pobijedili su večeras Krupu i plasirali se u četvrtfinale Kupa BiH.

Plemići su uspjeli nekako da se domognu narednog kruga ovog takmičenja iako je Krupa bila blizu iznenađenja. Na kraju domaći su imali više sreće u izvođenju penala i tako su osigurali mjesto u četvrtfinalu.

Nakon meča trener Zrinjskog, Blaž Slišković, izjavio je da nisu ni očekivali lagan meč, te da je s razlogom večeras izveo na teren kombinovani tim.

"Nismo očekivali lagani meč. Odmarali smo neke igrače i isprobali ove ostale da vidimo čime raspolažemo. Primili smo gol nakon čiste greške pomoćnika jer nije vidio ofsajd. Penali su lutrija i imali smo više sreće. Naš cilj je ispunjen i sada se okrećemo narednom meču protiv GOŠK-a u Gabeli", rekao je Slišković.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.