(Foto: EPA)

Menadžer Uniteda ljut na novinare

Posebni bez pozdrava izašao pred novinare i napravio spektakl

Midhat Šljivak

Bez pozdrava za dobro jutro menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho došao je na jutrošnju konferenciju za medije koju je zakazao za osam sati.

Kao i uvijek, Jose je briljirao, a novinari su očekivano ostali uskraćeni za neke odgovore ili ih je Posebni u svom stilu kratko objasnio.

Zašto United ima toliko problema? - glasilo je jedno pitanje, a zatim je uslijedio spektakl:

Jose: Iz mnogo razloga...

Možete li nam reći te razloge?

Jose: Ne!

Ipak, Mourinho je priznao da su trenutni rezultati neprihvatljivi za klub.

"Da, priznajem to. Ipak, ako pogledate na tabale širom Evrope u septembru i oktobru, oni nisu odraz onoga što će se desiti na kraju sezone. Možemo bolje i moramo nadoknaditi izgubljene bodove. Istina je da ne pobjeđujemo kod kuće, ali imamo samo jedan poraz - samo jedan kod kuće. Nismo pobijedili zadnje tri utakmice, imamo tri remija, nije to poraz, ali nije ni sreća koju donosi pobjeda. Moramo pokušati pobijediti ovaj meč u subotu", rekao je Posebni.

Potražite više informacija na temu Premier league:

United suta igra meč protiv Newcastlea i u ovom duelu su favoriti, ali s obzirom na formu, ne treba čuditi ako se opet desi neki kiks.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.