Kome li će biti održano predavanje...

Nešto se važno dešava u Munchenu: Neočekivana posjeta Bayernovoj svlačionici

Izgleda da je vrag odnio šalu nakon četvrte uzastopne utakmice na kojoj Bayern nije upisao trijumf, iako protiv sebe nije imao neke protivnike extra-klase.

Bavarci su večeras na Allianz Areni izgubili od Borussije Monchengladbach sa pomalo nevjerovatnih 3:0, čime su se upalili svi alarmi na ovom stadionu.

Da se nešto važno trenutno dešava u Munchenu potvrđuju i fotografije koje su 'procurile' na internet. Odmah po završetku utakmice, put svlačionice Bayerna su krenuli predjesnik kluba Uli Hoeness i izvršni direktor Karl-Heinz Rummenigge.

Kome će ovaj dvojac održati predavanje, ostaje da se vidi, ali prvi favorit je trener Niko Kovač.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.