Kovač otkrio ko predvodi klan nezadovoljnih igrača u svlačionici Bayerna

To će ga žestoko koštati

Kovač otkrio ko predvodi klan nezadovoljnih igrača u svlačionici Bayerna

Endin Čaušević

Hrvatski stručnjak Niko Kovač u posljednje vrijeme našao se na udarku kritika njemačke javnosti zbog nešto lošijih rezultata Bayerna u ovoj sezoni.

Kovač je na klupi minhenskog kluba stigao početkom ove sezone, a mnogi su odmah poručili da je to veliki rizik za Bavarce jer smatraju da Kovač nije sazrio za takav izazov. Iako je krenuo dobro u sezonu u posljednje vrijeme Bayern se nalazi u rezultatskoj krizi, a najveće kritike idu upravo na račun Kovača.

Njemački mediji su prije nekoliko dana objavili da Kovač baš ne vlada najbolje atmosferom u svlačionici, te da ima "pobunjeničku" grupu. Navodno, na čelu ovog klana nalazi se Arjen Robben koji je nezadovoljan načinom na koji Kovač obavlja svoj posao.

Navodno, u Bayernu su već odlučili da neće ponuditi Robbenu novi ugovor, te da će sigurno na kraju sezonu napustiti klub što je očito razočaralo Holanđanina. Upravo je Robben najglasniji u svlačionici kada se kritikuje Kovač, a to će ga sigurno žestoko koštati.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ovaj 34-godišnji fudbaler bi izlazna vrata mogao ugledati već u januaru, a njegovim stopama mogao bi i vremešni Franck Ribery. Već se u javnosti špekuliše da Bayern želi Cengiza Undera iz Rome kojeg vide kao zamjenu za Robbena.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ingot
Vidi Balkanaca na slici sto se sire ko mi smo gazde u Bayernu..uzivajte dok traje jer nece jos dugo hahah
10 26
AMKO
Hasene braco Bajern ako ne odresi kesu i ne ulozi jednu 150 miliona eura uskorije vrijeme u kadar nece moci da vlada u Bundesligi a o evropi da nepricamo
17 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi